Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag satte pennan till pappret, rann den fram...


Poesi på Palanga flygplats 27:e augusti


Hör du att det viskar något till dig,
i den ljumma natten?

Märker du att du inte simmar ensam,
inte ens i mörka,salta vatten?

Har du förstått att tilltro föder tillit,
föder vänskap, föder hopp?

Livet fick du
En evig längtan har du,
men en förgänglig kropp.


Följ med mig när stormen skakar, regnet piskar

Då när en liten slända, stilla till dig viskar

.. då är du ju ett med gräset
... ett med vindarna och forsen
... ett med livet

Ett, men ändå två

Livet kan i sanning levas
Men inte alla kan förstå.




Fri vers av Tobias Rautas
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-09-01 10:25



Bookmark and Share


  Andreas Safer
wow, den var BRA
2006-09-13

    Erika H
stilla för du oss framåt
mot de två sista raderna
dina ord är tänkvärda och du skriver på ett vackert sätt
slutet är magnifikt
cissi
2006-09-01

  Teresia Ridell
Mycket väldiktat o starkt !
Klokt o insiksfullt slut.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Rautas