Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Rörelser

 

Hon lyssnar noga

i oförsonligheten
saknas nyanser

          *

Rädslan förlamar
han skräms av olikheten

hon betraktar den

          *

Lutad mot kudden
hör hon sopranens röst i

mötet med ängeln

          *

Stråkens rörelse
han går ut på balkongen

hon möter minnet

         *

I nedre hallen
avvaktade hon lugnt

rädslans raseri

         *

Stämmor som flätas
under den röda filten

finner hon trösten

           *

Hon öppnar dörren
betraktar i sökaren

- silverträden

 

© Eva Langrath januari 2013




Bunden vers av Eva Langrath VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-12 18:18



Bookmark and Share


  Harriet Gullin VIP
Tycker mycket om din text! / Harriet
2013-01-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna suveräna text!
2013-01-15

  Rachel Roth
Läser dina lite märkliga rader, vaknar till- vill läsa om igen och igen!
2013-01-15

  ULJO
Detta är kvalitativ poesi
2013-01-15

  Sonja Sidorow Lapington
drömlikt....bara då ser man...
2013-01-13

  Mow Dean VIP
väldigt fina rader, att läsa om igen...
tack.
2013-01-12

  Minkki VIP
jag gör kanske orättvisa åt helheten, men stannar ändå inför
"han skräms av olikheten
hon betraktar den"
2013-01-12

  walborg
Poetiskt
2013-01-12

  thyra
Klok medvetenhet i orden. Fint!
2013-01-12

    ej medlem längre
Sirligt skönt.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP