Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Om man döpte om Annie (C)...

Då kunde det bli :"(M)annie" , (fonetiskt för Money= Pengar !)
Eller : "(F)annie" , (fonetiskt för Funny= Lustig, egendomlig ! )

Tänk vad det engelska språket kan vara träffsäkert ibland !



-------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 20:08



Bookmark and Share


  poetryGirl
annie get your gun!! :-(
2013-01-17

  Jack E. Gladh VIP
Tror inte det är någon vits
att haka upp sig på en viss
person och raljera. Det är
politiken man må fokusera på.
Är det redan bortglömt vad
Håkan Juholt blev utsatt för?

2013-01-15

  aol
man ser sprickorna i hennes välpolerade nuna hur bondfasonerna tränger ut
var är medkänslan för för dom utanför ,
2013-01-12

  Annika Persson

Ann nie

a nie
2013-01-12

    ej medlem längre
vilka vänner magnus säger sig ha kan ju alla förstå som kan facktermer på tyska. att det skall betyda politik i media är ju bara tråkigt. men å andra sidan har ju poesi aldrig varit en förevändning för analfabeter.

bojkotta politika utsvävningar.
2013-01-12

    ej medlem längre
I have few friends.
2013-01-12

    ej medlem längre
money is funny. Mannie is not so Fannie.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska