Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legion




I svart läderjacka
Med nybläckad arm
Svor jag en ed
Genom rök och distat larm


När jag föll från skyn
Fanns där inget golv
Jag blev blåst av satan
Att sprida hans rock 'n' roll


Systrar och bröder
Fallna att förkunna hans ord
Som agnar i vinden
Skingrades vi över denna jord


Skuldfri och skamlös
Låt de självgoda svamla
Som det står skrivet
Himlen ska brinna när vi åter samlas




Bunden vers av Sundin
Läst 159 gånger
Publicerad 2013-01-12 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin