Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta

Läppar utan talan
Tunga utan ord
Ögon med miljoner uttryck
Håll hårt om det äkta
Det som känns
Som inte behövs
Uttryckas i tomma ord




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-12 21:24



Bookmark and Share


  Glensan
Jo när allt stämmer behövs inte ord
2013-01-15

  Lars Hedlin
Bara vara och agera ..
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish