Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Vi suger vidare på "Anniekaramellen"....

Det snällaste man kan säga om Annie L:s senaste bravader: De är "LÖV-tunna "!

----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 21:30



Bookmark and Share


  poetryGirl
Det värsta är när män bedömmer det aset efter hennes utseende och tycker att hon är så snygg...snygghet har inte med politik att göra!
2013-01-17

  Jack E. Gladh VIP
Tror inte det är någon vits
att haka upp sig på en viss
person och raljera. Det är
politiken man må fokusera på.
Är det redan bortglömt vad
Håkan Juholt blev utsatt för?
2013-01-15

  Mats Henricson
"NEVER Annie for nanny !"
2013-01-12

  Anders Nordlander VIP
ja sossarna har ju i varje fall
Löv-en

centern har Löv-noll
2013-01-12

  Mats Henricson
..eller : "Annie, you´ve lOST your gun !"
2013-01-12

  aol
man säger nog som räven när man ätit den lövbiffen,
2013-01-12

  Larz Gustafsson VIP
En riktig lövbiff.
Löv-ely.
Och visst är hon en karamell. Eye candy.
2013-01-12

  Annika Persson
Jag är fastsurrad i en kyrkklocka, och några
ringer i den. Prästen kommer ut och undrar
vad som står på. "Ingenting" säger Annie,
men hon vet att hon står i skamvrån med
en bula i pannan. Hon tycker inte, att hon
gjort något fel, och att någon ljuger om
hennes bravader, löv skyler hennes kärlek,
och hon anser att en bulla är överflödig.
"Jag är bara en satans människa".
Prästen höjer handen "ja, ett fruntimmer...
gå till honom och finn kärleken". "Jaja,
lossa repen runt mina handleder och vrister
då. Livet kan vara roligare än så här."



2013-01-12

    ej medlem längre
jag kan inte ens se dom!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska