Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROSBEKÄNNELSE

När jag var barn
fanns det så många sånger

Den enklaste av sånger
Tro som det står,
ja, tro som det står.

Nu är jag gammal
Att tro som det står
är en vila för vandraren
som gått sig trött




Fri vers av Annika J
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-13 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att ha denna tillit.
2013-01-15

  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2013-01-13

  walborg
Så skönt att läsa detta. "Tro som det står" - tillit till ordet som oss givits.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Annika J