blir bara så trött ..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir bara så trött ...


öppna ögonen människa!

 

 

Det finns de som blundar
så hårt för sanningen
att om man slet av deras
ögonlock

skulle deras själar stirra sig
blinda



i rent självförsvar

 

 

 

 

 




Övriga genrer av sistermoon
Läst 1876 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-19 14:30



Bookmark and Share


    Amoreboy
våldsamt vacker!
2007-10-03

    dante
Har missat denna tidigare. Så fantastiskt brutalt träffsäkert. Min favorit tillsammans med apelsinerna sister!
2007-07-20

    inmeddiginålsögatkamel
Super!
2007-07-13

  Anders P H
Vilken koncentrerad höjdare!

Ett aforistiskt knytnävsslag
i mellangärdet på alla
mediokra makthavare
som sätter förträngning
och blind lydnad
i högsätet.
2007-07-13

  stronza
Så sant! - ja man blir så trött...
2007-07-13

    Vingeling
Grymt bra!
2007-07-13

  aftermath
sannerligen har du rätt
spelar ingen roll
hur man påvisar fakta
det går inte in!
2007-07-13

  Ylvavirvla
De var minsann några av de sannaste ord jag läst på länge.
Snyggt!
2007-07-12

  stella
Ja vad är dom rädda för egentligen?! Bra beskrivet!
2007-07-10

  alx
jo, jag håller med ibland blir man bara så trött!
mkt bra; relativt kort men ändå rakt på sak och helt Perfekt! bokmärker denna : )
2006-11-14

    eva m h
Träffsäker!
2006-11-10

  Ola Rydberg
Oj klockren jag blir gåshudslycklig !!!!
2006-11-10

  Ola Rydberg
Denna är så sann så att det svider
stort !
2006-08-11

  Arowana
Förbaskat bra ordval och ordlekeri.
2006-07-08

    juuuuhani
bra där. kompakt.
2006-07-02

  Howlit
WOW säger jag bara... så fantastiskt skrivet så jag blir alldeles matt. Den här bokmärker jag...Tack
2006-06-26

  Anders P H
FY FAN VAD BRA! En slipad och livsfarlig kristall - för dem...

Anders P H
PostTraumatiker och KaosKompis
2006-03-24

    luta
där satt den.. fyndigt värre
så sant och helt skrämmande en tia....
2006-03-23

  Isla Estrecho
Ja, en mycket snyggt formulerad sanning.
2006-02-27

  Agnes
Så fullkomligt rakt och prestigelöst att man häpnar. Bra, grymt bra!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon