Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(R)


L O S T

 
 

 

 

 

det var något i din blick
och hur du sa mitt namn
(det lät så annorlunda)

sen var det nog inte mer
än en illusion
och att jag gick
från klarhet till klarhet,

 




ut genom dörren
och försvann ...

 

 

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 633 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-16 18:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Djupsinnligt..........
2007-12-07

  Inkarasilas
Powow! Helt och hållet HITTAD för fasen, inte ett dugg lost, ah ah ah, jumala och sånt, Insikt!!!
2007-11-16

  Maria Zena Viklund
åh älskar det här

och att jag gick från klarhet till klarhet!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon