Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

 
 
 
 
 
  

 

Under frosttäcke kyssta

läppar heta

Lämnar kärleken 

att stiga

 

upp

 

mot ytan

 

~

 

Fritt

 

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 598 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-03 17:09



Bookmark and Share


  coffe
magiskt vacker och trollbunden......kan se en bild i mitt huvud av värme i vinterland.c
2008-02-07

  charlotte hedendahl
Läckert!
2007-12-05

  Carlita
läckert vackert o allt det där

kyssarna som tinar frost, ytspänningarna, det är saker jag blir kär i
2007-12-04

  Inkarasilas
Ah under Drottning Vinter under slöjan, så vackert, fritt mot ytan, kyssars kärlek, piuuh, frostigt läckert.
2007-12-03

  Ulf Lagerholm
kommer osökt att fantisera i en
akvarievärld -

trots allt är ju våra pytteexistenser
inte något att slå oss för bröstet
över i det kosmiska stora hela -
(vilket texten inte heller påstår)

alla som har lust kan gå in på
Nasas sida å tex leta efter eagle
nebola, så får man sig en resa
så att inte bara pubishåret ställer
sej i stram givakt -

tänk er att just nu är planeten
jorden ett litet akvarium i nåt
väntrum nånstans därute vid
dom yttre gränserna, mysbel-
ysningen (solen) är påkopplad
å den strilar vackert ner över
oss där vi simmar omkring i vår
måndag å stöter våra förvån-
ade näsor i det tjocka glaset -

det perspektivet kan ju sättas
in på varje text som överhuvud-
taget präntats ned alltsedan
människan lärde sig skrivkonsten -

vad jag menar att denna korta
underbara lilla kärlekstext fick
mej på så bra humör att allt ba
rann iväg -
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon