Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ge dem ett finger och värm min hand i ett iskallt IKEA land" - Kent




Bygel BH ska tvättas för hand

 
 
 
      

ska jag gå upp klockan sju varenda morgon
eller inte alls, för varför skulle jag ...
säga god morgon, säga godnatt
Det skiter jag i,

gå till affären och handla
stå i kö, trängas, fynda massa på rea
Skiter i det också 

vill ni vara kära, så var det
vill ni gifta er, så gör det
är ni olyckliga och vill älta,
älta, älta, älta, gör det
Men det skiter jag i

är ni överarbetade, arbetslösa
lytta, fulla, impotenta, smittade
har ni en fis på tvären, längden
eller kommer ingen till middag
Det skiter jag också i

ska man putsa fönster innan advent
julpynta, gå på skyltsöndag och glo
eller kasta ut julen den tjugonde Knut
Skiter väl jag i

ska ni resa bort, ska ni komma hem
är ni sena, tidiga, oväntade eller
kommer ni inte alls
Det skiter jag i, stort

vill ni kräka och spy, sjunga och tralla
skriva sockersöt romantisk poesi
gör det då
Jag skiter i det, också

ska jag titta på Idol, lyssna på Carola
matas med skit från morgon till kväll
Det skiter jag verkligen i

passar det inte, är jag för svår
för djup, svart, sjuk, utanför
skrattar jag inte åt era skämt
gråter jag inte för era lyxproblem
Det är för att jag skiter i det

har jag glömt något som jag skiter i
så skiter jag i det också
för vad ni än vill och vad det än är,

så...

 

 

 

 

 



Övriga genrer av sistermoon
Läst 793 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-23 22:53



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Uggla. innan han verkligen började skita i allt och gick ner sig i pengar och dagispop
2008-01-23

  Lejonhjärtas poesi
Här var det ord och inga sketna visor, härligt att skita i vad andra tycker och bara följa hjärtat, bravo!
2007-12-05

  Inkarasilas
Här har du mitt gapskratt och fulla beundran men det skiter väl du i, aaaaaaaaah helvete då studsar jag lite med då, men det skiter du i, ah jag kramar, aaaaaaah Skiter du i va??? Hoho PUSSSSSS!
2007-11-25

  Ulf Lagerholm
det va nån låt för ett gäng år sen som tog
upp just det här din text gör -
underhållande -

\"dom säjer att jag skiter i allt
men det skiter jag i\" -

tror jag -
tack för titten -
2007-11-25

  Fredrik Westrin
Kommer att tänka på M Ugglas \"Jag skiter\". Och på Martina Haag. Vet inte om det är ett mål för dig, men någonstans däremellan hamnar det här för mig.

Troligen inget som kommer att leva vidare i mitt huvud. Trevligt eller något att läsa, lite humoristiskt & ärligt. Men inte så berättande & naket...
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon