Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelser från ovan ...


Se människorna dansa ...

 
 

och se,

likt gapande fågelungar
låter de sig matas
med lättsmälta sanningar

Deras oseende ögon
letar efter ett tecken på
den livsnödvändiga myten

och likt förkrympta marionetter
dansar de runt, runt
till en tonlös, evig melodi



av sina fastkedjade drömmar,

 

 

 
 



Fri vers av sistermoon
Läst 679 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-07 20:42



Bookmark and Share


    Trast
En rejäl utzoomning. Dock verkar den seende här på något vis ganska lik oss.
2008-01-28

  © anakreon VIP
Hade applåderat ännu starkare om du valt att skriva \"vi\" istället för \"de\".
Men man kan ju inte få allt.
Carl-Erik
2008-01-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
YO YO! underbart knackat :))

säger ju det;.. att sitta i ett äppelträ och betrakta ;)
2008-01-09

  Øivind Armand Halvorsen
Et herlig dikt! God opservasjonsevne! Ja dette likte jeg meget godt!
Øivind A. Halvorsen
2008-01-08

  Inkarasilas
Åh herrejävlar så lysande, bara detta kedjade allvar i livet som inte tar sig uttryck i annat än fåfänga och bristfälligt ansvar i att våga spränga bojor och sväva fri mot vad det är vi vill göra. Syster yster Måne Agge bagge, du är fin där uppe i luften, lite stjärnlik faktiskt.
2008-01-07

  octobertragedy
JAG ÄLSKAR DEN! säg mig... är det mig du betraktat kanske? det känns så. som en psykologisk rundresa i mig själv. jag tjuter av förtjusning! applåder!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon