Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallar det kärlek

och jag,
jag vill dansa tango
tatuera min själ
och skratta
alla konventioner
rakt i ansiktet

ja, han älskar mig
låter mig inte gå
låter mig inte komma in

Jag lever i ett gränsland

han, han är en gud
min egen Eros
och han älskar
mig
hett och hårt
när han trycker sin hand
över min hals

Andas

ja och amen
säger jag och blundar
räknar dagar utan
räknar dagar med

ja, han älskar mig
mitt exotiska jag
med höga kindben
från främmande land

Jag väver drömmar

han älskar mig
villkorslöst
på egna villkor
och när jag suger kuk
då,
ja då älskar han mig
verkligen

allt kommer att bli så bra
sen,
när jag rensat min skit
(och avloppet)
om jag bara kunde
skärpa mig och
få mitt liv på plats
en plats han sett ut

Hur vill du ha mig älskling?

välsminkad med rufsigt hår
farlig, sexig, svartklädd?
ska jag väcka din passion,
trollbinda dig?
och ändå
når jag inte upp
över höga trösklar,
dina krav kväver mig
liksom din hand
över min hals
när du knullar mig

ja, han och jag, vi 
sammansvetsade
av vår lust
och drömmar
om horisonter
och vägar som
aldrig leder
någonstans

och jag säger fan
fan, fan, fan
mina masker måste av
för jag är vacker

och kan andas
utan din hand



över min hals,

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                      






Fri vers av sistermoon
Läst 668 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-16 19:15



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så inihelvete starkt att läsa. Vilken julklapp så har mitt i natten. Kan inte sitta still. Detta berörde lååångt in.
2008-12-24

  sistermoon
Tack Hope!!!
2008-05-30

    Melona
det här måste vara något av det starkaste jag har läst...

det är ett flyt i din text som gör att jag vill fortsätta läsa, fort fort...
det är en enorm energi i ditt språk
och stilen
ja, det är rappt, naket och som en jaa... jag vet inte

träffar som en hård smäll i magen

det är så in i hvete bra

fast fasen, andas!
andas!

applåd
2008-02-16

    ej medlem längre
ja..känner igen mig här..mycket välskrivet!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon