Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna lågan

Subliminala perceptioners gröna glas
Absinthisk giraff
En morgonpendlares tomma blick
möter tempos långhalsade gäster
Smälter som en isbit i solen
i den gröna lågan två röda körsbär
förtärs verkligt Bretonskt
Så blir det att ord som inte sägs sägs ändå
att rusets långhalsade gäster
tänker tankar inte tänkta att tänkas
och vi går hem vi två




Fri vers av dante
Läst 855 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-14 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Keep coming back for more
2013-09-12

    ej medlem längre
\"tänker tankar inte tänkta att tänkas\" den bästa meningen jag läst på flera år!
2007-06-21

  darque
Fantastisk!!
2006-08-30

  sistermoon
Vilken debuttext! Här finns ju allt – alliterationer, metaforer, egna uttryck som ” absinthisk giraff” och så detta här :

”Så blir det att ord som inte sägs sägs ändå
att rusets långhalsade gäster
tänker tankar inte tänkta att tänkas”

Underbart!
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

dante