Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren på min rygg

Fingrar genom trollrufsigt hår
och vibrerande gåshud
Rivsår på ryggen
och smärtande läppar
kyrkogårdspicknick
Röda blad
En morgontrött tiger
Hon kysser mina ärr




Fri vers av dante
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dante