Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myteri




Sockermoln och håret i vinden
min vilja är min rena muskelstyrka
jag räknar avbrutna blyertsspetsar
och havsgäss
Mörkrädda småfåglar

Kan det vara så
att vi gömmer oss
finner andrum under stenar
eller krossas
i intellektuella mortlar ett pulver av skit

Paket utan adress skickas åter
framlänges bakåtvolt
ursinne i grunt vatten
ess och åttor i fallande ordning
flera liv att leva

Jag lyssnar helst inte alls
ett klokskapens myteri
en fasta för tomma magar
en akryl i min ateljé
eidos
aldrig menad att bli färdig




Fri vers av dante
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vill läsa mer, mer, mer och MER av dig Dante!
2007-06-21

  sistermoon
\"Kan det vara så
att vi gömmer oss
finner andrum under stenar
eller krossas
i intellektuella mortlar ett pulver av skit\"

och

\"Jag lyssnar helst inte alls
ett klokskapens myteri\"


Lyfter dessa rader som berör mig mest ... så som jag tolkar dem (ja - du vet nog).

Gillar din stil Dante =)
2007-06-08

    Oprofessionell
den här var ju jättefin! tycker att det är lite kentaktig över det hela och det är bara pluspoäng
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

dante