Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsar


Cyklar för vänskapligt namnförslag

Vid rinnebäcksån utmed rostigt pappersbruk

Fastän ingen lyssnade så talade jag om riskerna med krokmålning

öppnade den blå burken med gässlingar

Hagelstorm och brak mot dallrande trasmatta

Bläcktomma bågar kringlande måsar

flexibla vadade hit mot åns söderpunkt

krokade en på halsen




Fri vers av dante
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dante