Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äggochkaviarmacka


Det är en sån morgon när man aldrig
vill gå upp ur sängen
när inga fel finns att finna
och hon andas på mitt bröst
-Vi kan väl alltid ligga här, säger hon och det gör vi
vi ligger där till tidens slut tills mörkret sluter sig kring oss på nytt och vi utsvultna går upp för en macka med ägg och kaviar men kaviaren är slut och vi går ner på hörnet och köper ny och på vägen tillbaka tappar vi bort varandra som man gör ibland
ibland




Fri vers av dante
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-09-16 13:09



Bookmark and Share


  sistermoon
ÅHHHH!!!! *svimmar* ....................

\"på vägen tillbaka tappar vi bort varandra som
man gör ibland
ibland\"

så kan de enklaste ord förvandlas till poesi =))
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

dante