Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glumslövs backar



Skygga svartskuggade
nödstopp.
Nästan för bra
simmande kvastskaft
och oregelbundna DU
sandens väsande saltet på
huden solen i ögonen
sandbergens svalor
vattenmelonläppar




Fri vers av dante
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-06-30 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dante