Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Vara



om jag skulle vara du
men det är jag då inte
rutformiga tristess
sms:a kärlekens närhet till mig
strecken från blågröna gafflar
och vinkorkar i en hög
blandat med solstekta tröjor
och räknar mina glömskor på dina tår




Fri vers av dante
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dante