Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexig porn star

Det sexiga djuret

Stal min kommentar

Sexig i bild

Sexig porn star

Lösryckta kukar

Spänner mot bild

Satsar på långa

Seanser i ord




Fri vers (Fri form) av august
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august