Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

starkt förvirrat i ett sammanfattat tillstånd

well snett e de ändå
grumligt vanvettigt burdust
ta mitt face ta mitt face rakt i ditt
stirra glo eller spring
som en hund
morr

läder, jeans och metal
ryck, knyck och dina pattar i mitt fejs

du pallar inte
du pallar inte

kör på så länge det flödar
kör på så länge det flödar
kör på så länge det flödar
kör på så länge det flödar

och hur det än må gå
kommer jag att älska dig bara för det




Fri vers av august
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august