Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner inte mig

 

 

 

jag känner allas smärta

det gör ingenting
min smärttröskel är mycket hög

 

jag känner dig
jag känner inte mig

jag känner ingen smärta

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-13 00:12



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det sägs att Cornelis blev sån.
2013-01-13

  Peter Olausson VIP
en vardagens kristussymbolik - "utgjuter jag för dig" - med smärtan som kärlekspant? En text att fundera över
2013-01-13

    ej medlem längre
bara så vacker sann smärtsam- du bär allas vår smärta Cathis-
2013-01-13

  Ingela Svenson VIP
Ååå detta är vackert!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP