Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildhet möter lugn

Björnen lockar med sin bruna päls och mjuka intryck
men hans famntag kan bli hårt och skada dig svårt

för att bli vän med en björn måste du förstå hans natur
veta på vilket vis du ska närma dig och visa björnen din sanna
och ärliga person, få honom att förstå

att du vill honom väl



kan du börja ta små försiktiga steg närmare
inga hastiga rörelser

stanna
vänta in

visa respekt
och du får den vänskap du längtar efter

om du har tålamod
och även ett fång av tur.




Prosa av Desire'e
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-13 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e