Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantbandet

kantbandet
skaver, vrider, kantskär
mot bandkanten
lyckas bryta mittdelen

skugghanden
visar sidan
lutar åt vänster
röd, mörk blåsvart

motljuset
motkänslan
inger hopp
mot känslans grepp
greppkänslan lyfts av




Fri vers av Inez L
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L