Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver av mig skriver ur mig


helvete
räknar ner
helvete
räknar upp
helvete
rösten når crescendo
helvete
helvete
helvete
jag vet inte mycket men
helvete
jag vet att jag inte vill vara här




Fri vers av mögel
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-13 23:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra det här. Roligt med svordonmar i dikter.
2013-01-13

  Marianne Räf
Ursäkta svordomen.
Det var lite rått. Men
man må skriva av sej,
ur sej, s.s.v.
2013-01-13

  Marianne Räf
Nej, jag vill inte heller
vara i helvetet! I
helvete heller!!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mögel