Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittery eye´s

Glittery eye´s looking at me

Oh how I love you, why did you go

And left me alone in this world.

We where a pair of misfits

And we loved to be with each other

Did you get bored or did I something wrong.

Tell me baby, I can change be rearrange

Just hold me close

I didn’t mean to lose your trust to be in lust.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 01:25



Bookmark and Share


    Anki.A
Love.......
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten