Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lugn kväll vi avnjuter.

En lugn kväll vi avnjuter.
Till dig spontana glada kärlekspilar jag av skjuter.
Sjön och båtar jag inget vet men kanske det gör mig het.
Jag vill att du skriver väntar med iver:)
Händig du är efter det du får då matbegär:)




Bunden vers av Jean-Michel Orblin
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-14 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin