Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever igen

Jag har sovit allt för länge nu, det blev allt svårare att vakna ur världen som mina drömmar skapat.
Allt jag någonsin längtat efter och velat ha fanns ju där, allt som jag inte trodde jag kunde finna utanför mina drömmar.

Men när jag äntligen slog upp mina ögon så visste jag att livet väntade inte.
Jag var tvungen att börja leva nu om jag skulle leva något alls.
Att bara vänta och apatiskt titta på medan andra levde gick inte längre.

Jag fick acceptera att allt inte var precis så som jag önskat, jag kunde ju vara nöjd med det jag redan hade?

Allt jag burit med mig en längre tid la jag åt sidan, mina önskningar om drömprinsar och evig kärlek gav jag upp..

Jag behövde ägna mig åt mig själv, åt den som spelade störst roll i mitt liv JAG

Det är svårt och det gör ont att gå vidare och släppa taget, men smärtan är ju något som dämpas med tiden.

Och utan någon förvarning så finns allt där.. mina drömmar är riktigt nära,
jag snuddar mållinjen

Hela min kropp vaknar till liv igen. Jag lever, sprudlar av lycka
Lycka att livet dragit mig med sig
Lycka över mina erfarenheter och lärdomar
Över mitt bagage

Ingen börjar leva livet med facit i handen
Och hade vi haft ett facit så hade vi aldrig kunnat leva..

Ta vara på vad varje dag har att erbjuda




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-14 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP