Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soleil noir


när solen slocknar på himlen
när lampan inte lyser mer
och vägen är mörk
omgiven av skuggor
och hotfulla figurer
när kartan gapar tom
och likgiltig
inför tingen i världen
när förbindelsen är bruten
mellan ö och land
mellan moder och dotter
när kompassen pekar vilt
åt alla håll
när tåget skenar ur
när drömmens vita hästar
springer vilse i verkligheten
när ballerinan stukar sin vrist
när poeten förlorar sitt förstånd
när bokstäverna och orden
i språket
saknar betydelse
när meningen gått förlorad
när solen slocknat
på själens himmel







Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 12:54



Bookmark and Share


  Nikolaj
snabb, ett högt tempo i orden, gillar den...
2013-01-18

  Tarras
Fint och hopplöst
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle