Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske någon gång förstår du varför...

Du ser henne

ser henne bakom dina slutna ögonlock

men inte för att röra

inte för att behålla

du ser henne när du somnar


Kanske någon gång

förstår du varför...


Du saknar henne

saknar henne i varje andetag

i varje stund när din hand trevar

trevar efter hennes


Kanske någon gång

förstår du varför ...


Du älskar henne

älskar henne djupt i din själ

ditt hjärta gråter

gråter efter hela hennes väsen


Kanske någon gång

förstår du varför


Kanske någon gång

förstår du

vad du saknar...




Fri vers (Fri form) av sulimaa
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-15 23:33



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ett vemod och mycket längtan ryms i den här innerliga dikten. Att begripa kärleken är ett stort mysterium!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa