Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

jag drar ner resterna av dig från tvättstället
det krasar ett ljud i det vita rummet
där akustiken dansar med stängda ögon
modet sköljs bort tillsammans med smuts och damm
renligheten krävs för en fungerande vardag
ändå gör återhållsamheten i det rena ondare
än det otvättat ärliga som jag en gång förfogade över




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 241 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-16 09:21



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Trevligt diktat!
2013-01-16

    jaybird
Dom två sista raderna lyfter. Väl analyserat, vackert presenterat.
2013-01-16

  Eaglemountains VIP
utomordentligt formulerat .... och starkt igenkännande ...

"ändå gör återhållsamheten i det rena ondare
än det otvättat ärliga som jag en gång förfogade över"
2013-01-16

  Stefan Albrektsson
Väldigt bra innehåll - framför allt de tre sista raderna är brillianta angående äkthet vs. förställdhet. Och du lyckas fånga det i klingande ordval och fraser. Applåd!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling