Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elska steinar


Steinar elska

Þegar steinar elska
liggja þeir kyrrir
og kvísla,
orðum,
berum orðum.
Og ljóma.




Fri vers av hver
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-16 17:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2013-02-23

  Lena Själsöga Keijser
så är det

underbara andas dina ord med bilden den blådrömmande till
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

hver