Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs perspektiv för att se


Idag insåg jag för tusende gången
men alltid på ett nytt genomgripande sätt

vilket ofantligt hål förintelsen skapat

inom mig, Europa

hela mänskligheten




Fri vers av Rachel Roth
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-17 13:41



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
tror det finns lika många perspektiv att se på förintelsen som det var människor mördade där x antalet anhöriga x antalet som klarade sig x antalet som föds efter. kanske är det det som gör att det aldrig kommer att upphöra förskräcka oss. som tur är.
2013-01-17

  SatansSon VIP
Insikter kan komma så om olch om igen med olijka kraft och budskap.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth