Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viral spridning

jag har länge varit mottagaren
av den information du inte önskade en utomståendes öron
i en annan skepnad under flera månaders tid
har jag tagit mig in i din slutna bubblas rum
din skamligt koncentrerade makt tog vi ifrån dig
naken stod du kvar när vi vände hem
efter att ha räddat någon vi höll av




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-17 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text. Saknar dock punkten på slutet, som jag tycker gör att man liksom snubblar och faller ned för trapporna.
2013-01-18

  Per Blomqvist
Invecklat. Vackra sista två rader.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling