Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har Alliansregeringens meste aristokrat utmärkt sig- igen !


En som inte borde vara med på Bil(d)t !

Chefen för "Arvsfurstens Palats", utrikesminister Carl Bildt, har återigen visat hur han ,fullkomligt, struntar i vad Sveriges befolkning anser ! I strid mot flera av Alliansregeringens andra partier och ,självfallet, hela oppositionen , har han gjort en riktig groda i Syrienkonflikten . Medan ALLA andra EU-länder (37 stycken !) röstade FÖR en resolution som skarpt kritiserade Syriens ledning så ville Calle Bildt leka "Gossen Ruda" och röstade ,som enda land, EMOT !!!!! Jag förstår mig INTE på denne adelsman och aristokrat ! ? Menar han att ALLA dessa bombningar mot bostadsområden och andra civila mål, som Syriens regering genomför (och som skördat och skördar TUSENTALS oskyldiga syriers liv, kvinnor, barn och gamla) INTE är "på riktigt" eller bara är propaganda från gerillans sida ? Eller VAD menar han ? Undertecknad har ju uttryckt kritik mot Bildt förr och nu får jag ju ännu mer vatten på min kvarn ! En minister som ,som Bildt, vid flera tillfällen, tar beslut som går HELT EMOT vad majoriteten av svenska folket och våra politiska representanter anser, denne minister BORDE , helt enkelt, AVGÅ ! Carl Bildts förtroendekapital borde vara förbrukat nu !

-------

--------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-17 22:01



Bookmark and Share


  poetryGirl
ja, jag hörde det, det var hemskt konstigt!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska