Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissna





skriver till dig
ur trädgården




däri blommor
aldrig vissnar
ty dessa vet
vad vissnande är




det jag skriver
kan du höra



i doftregnens är




din hud är
den glödande kyssen


regnet är
tårarna vilka vandrar


mardrömmarnas bärsärkargång




jag behöver
en hand om min



har
bäddat in henne
i asken


i skrinet
snidat i elfenbensvitt





däri de vita drömträden

andas
tystnaden




tårarna är
snö vilken bäddar in

luften hon andas




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-18 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar !!
2013-01-18

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-01-18

  Yrre VIP
Mycket vackert och berörande detta!
2013-01-18

  Osvalds_Dotter VIP
Vacker text som berör.

Doftregn,, så vackert!
Kan riktigt förnimma regnets doft.

Tack
2013-01-18

  Lars Hedlin
Berörs
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser