Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Potatisnäsa är väldigt sött tycker jag:) Flickan med potatisnäsan är ju sötare än efter operationen! kan inte tro att det är samma flicka. Obs: inte hon på bilden!!!!!


Bland potatisnäsor och mulenuttnäsor!

Om mitt exkomplex!

Tänk så söttdet är med en potatisnäsa eller mulenuttnäsa.

Jag sade till en tjej att hon hade en söt potatisnäsa ånej.

Detta har jag fått höra till leda.

Fick äta upp det.

Min dotters mor har tjajat om detta och opererat den mindre.

Vår dotter märkte det.

-vad har du gjort mamma din näsa är mindre.

Så synd tycker jag det var ju hennes karaktärsdrag.

 

Mule= envis karaktär!

 

 http://www.google.se/search?q=potatisn%C3%A4sa&hl=sv&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=vdz4UJyBFsT54QSk0YCwCw&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1600&bih=770

http://apollo.fl-net.se/novell/viewText.do?id=5402&PHPSESSID=999d413bf54f35160e0b64bea92030a6




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 1713 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-18 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin