Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Du var bödeln!

I nattens mörker

Såg hur stjärnorna grät

Och månen gömde sig

Tallarna vek av skam

Rosorna förblöddes

Ja, rosornas röda färger

Blekande i mina ögon

Och himmelen, ja himmelen

Blev vittne, till ett mord

Natten kärleken avrättades




Fri vers av Diva
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-18 13:45



Bookmark and Share


  Nasruddin
Fantastiskt bra uttryck....att mörda kärleken. Det är ett perfekt sätt att uttrycka vissa handlingar. Fint!
2014-05-14

    ej medlem längre
Starkt sensuellt, även i alla svärta och smärta..även lidandet har sin sinnlighet
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva