Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhämtningen

Återhämtningen har börjat och jag känner styrkan växa i mig.

Känner för att börja träna men orken finns inte riktigt där.

Sporadiska set lite här och lite där blir det bara.

Tankarna snurrar om allt nytt, känner den kalla vinterluften

Smeker mina kinder. Jag lever, jag lever för stunden.

Jag lever för mina barn. De är det bästa som har hänt mig.

Nu är det bara att vänta innan lycka åter vänder.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 14:08



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Det gör den garanterat, men läker så småningom. Fortsätt att skriv som du gör det förlöser! Bravo. Lindha
2013-01-19

    Anki.A
Den kommer.....
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten