Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Med din ankomst i mitt liv

Timrade jag ett rum med fyra pelare

Tro, hopp kärlek och respekt

Rummet inredde jag med dina löften

Värmde den med din existens

Belyste den med din kärlek

Fyllde den med din doft

Du satte i brand det lilla rummet

Och pelarna rasade ner till aska

I askan letar jag spår

Spår av ett försvunnet hopp

Spår av förlorad kärlek

Och tron som ej finns mer




Fri vers (Fri form) av Diva
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-18 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark
2013-01-18

    ej medlem längre
vacker i sitt vemod ...
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva