Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera exempel på detta har man kunnat läsa om i massmedia på sistone..


Våra hjärtlösa och grymma domstolar !

Ta, till exempel, historien om NORA, tonårstjejen med stora problem avseende droger och beteende, den, numera, avsatte och dömde f d polispotentaten Lindberg vanhedrade och misshandlade henne sexuellt på det allra grövsta sätt !
Men INGEN brydde sig om att reagera, trots att Nora polisanmälde detta, utan övergreppet kunde passera och svinet Lindberg dömdes för långt senare begångna brott mot andra offer ! Den ansvarige åklagaren för detta borde STRAFFAS och AVSÄTTAS från sitt ämbete ! OM han hade agerat så hade flera av aset Lindbergs offer sluppit bli förnedrade och våldtagna !

Sedan har vi det här med att tingsrätterna bedömer sexuella brott mot barn under 15 år ,MILDARE, om de "är med på det hela", om det sker frivilligt ! I strid med en lag från 2005 som stadgar att ALLA sexuella brott mot minderåriga (barn under 15) SKA bedömas som VÅLDTÄKT mot barn ! Snacka om RÄTTSHAVERI !
Våra domstolar är alltså KRIMINELLA själva ! ALL respekt för lag och ordning RISKERAR att spes ut eller försvinna HELT ! Folk hyser snart , om detta får fortgå, ett TOTALT FÖRAKT för ALLT vad rättsskipning heter !


-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 15:17



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Det tycks som om lagen måste ändras.
kan det vara en förklaring?
Maktmissbruk ska bekämpas.
15 år var det inte skadestånd hon även fick?
Ska läsa om fallet mera!

2013-01-19

  Mats Henricson
Till AP: Vad har nu 70-talet med det här att göra `? Men eftersom jag var med där så måste jag ju svara . Du GENERALISERAR helt överdrivet ! MISSBRUKET av droger (som är minst lika stort idag !) var åt helvete men fredsbudskapet och aktiviteterna mot Vietnamkriget var MYCKET BRA ! Det fanns MÅNGA seriösa idealister i hippierörelsen , Bob Dylan, Pete Seeger, för att nämna några ! Så dra för 17 INTE alla över en kam !
2013-01-18

  poetryGirl
jag vill ha ordentliga straff för grova brott, minns ni tonåringarna som nästan dödade Cervander i Gbg??De fick knappt en tillsägelse men nu har HD tagit upp fallet, fuskelov!!
2013-01-18

    tramp
Ja fy för fan
2013-01-18

  Annika Persson
Vad jag är glad över att jag inte levde på det glada 70-talet
för att jag då fyllts av vämjelse inför folks beteenden. Det räckte
med betraktandet på 80-talet.

2013-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Så sant som det är sagt.
Land ska med lag byggas.
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska