Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


N'GAAHH






FAN ta den mannen

som böjde mig mot väggen

frustration i sin nebulosa

lindad i för liten vagga


klar att explodera

i vilken sekund

ljuv är hans hetta

som dagg mot min hud


FAN ta den mannen

som böjde mig mot väggen

hal som ormen är vacker

är tyget svept runt hans kropp


kraften kilade hjärtat i muren

imploderande svart hål

med krävande bedjande kyssar

rasade stegringen ut dimman


N'GAAHH!!!





Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-18 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sexig bokmärkt :D

2013-02-17

  SatansSon VIP
Rubbat bra.
2013-01-18

    ej medlem längre
Mmm, så stark. Och dubbelbottnad..
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing