Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lura sig att gå en promenad





tricka sig
gå en promenad
låtsas man ej
ska gå länge
inte långt
att det är kallt
halt

lura sig
förbi
korsningen av val
ta en lång dag
hundra meter
extra











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-01-20

  Lena Själsöga Keijser
... ler
2013-01-19

  Järnkatten
Tycker om den här vännen, Klara "lurar" ju mig tre gånger varje dygn..

2013-01-19

  SatansSon VIP
Bra xsätt ta sig iväg.Man behöver röra sig minst en halvtimme om dan.
2013-01-19

  Lavinia Röd
Hahaha, ja oftast är man ju för smart för att lura sig själv. Personligen har jag en hund som hjälper mig att gå några timmar om dagen antingen jag vill eller inte. Härlig humoristisk självreflektion bjur du på här!
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
När man väl kommer ut brukar det vara skönt...
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP