Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påväg att bli en kvinna

Röd period.
Vågar inte ha ljusa kläder på mig.

Hela kroppen värker.
Har bara lust att skrika ut all smärta

Puberteten skrämmer mig.
Vågar inte prata om det.

Man trodde aldrig att utveckligen till kvinna kunde göra så ont.




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-19 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00