Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killer Queen

Fåglarna kvittar utan för mitt fönster.
Himlen är ganska mulen och grå.

Killer Queens tid att komma fram från den mörka gränden.
Han tänder en cigarett.

Snart börjar kvällen gry.
Han knäpper med fingrarna.

Solglasögon så ingen ska känna igen han.
Mörka kläder.

Kniv i handen.
Blod på kniven.

Blodet droppar nerför marken.
Carry on, carry on.

Han syns ingenstans.
Han lever i ingenmans land.

Han är egntligen sårbar.
Ingen kärlek har han.




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-30 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00