Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakob

Jag känner din doft i min näsa, den är fast klistrad som en tapet i mitt rum.
Mina ögon stängs och mina läppar möts mot dina.
Stå där i flera minuter och till slut blir vi andfådda.

Jag ligger vid din sida och hör dina djupa andetag.
Du smeker min kind.
Allt känns bara underbart och jag vill ha din uppmärksamhet å närhet.

Drömmer om att vi flyttar till ett land.
Där ingen vet om oss, där vi kan få älska varandra utan i hemlighet.
Hålla hand vid stranden och bara var vi två.

Alla tror att vi bara är vänner.
Men vi vet vad vi känner.
Det finns mycket mer än vänskap.

När du inte synes till skriker mitt hjärta i tom tystnad.
Min mun vill bara säga något men den håller tyst.
Ögat släpper en liten tår.

Jag älskar dig så mycket älsklingen min.
Dit namn är skrivet i sanden.
Du vet vem du är.

Jakob




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket speciell Dikt tycker jag :) Mycket Tårar..
Bokmärkt.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00