Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mordet på en svensk statsminister........, inspirerad av TV-serien "En pilgrims död "


Snart 27 år sedan.......

Han gick sina egna vägar
och han var aldrig rädd

han sade saker rakt och tydligt
och väjde inte för de högre makterna

många älskade honom
andra hatade honom

ingen var likgiltig

han sade precis vad han tyckte
och till den som det angick
fick mycket kritik
men också beröm

han stötte sig med etablissemanget
men var kompis med andra höjdare

och EN gång, den 29 februari 1986, var det någon som INTE
ville att han skulle säga något mer....

Den påföljande dagen var SVERIGE i sorg
och även andra delar av världen....


-----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-20 22:26



Bookmark and Share


  ULJO
Den dagen glömmer vi aldrig det var den dagen då allt förändrades. Tryggheten försvann. Vårt land blev inte längre sig likt. Fint att du tar upp händelsen för den får aldrig tyna bort, minnet av vår i särklass bästa politiker får aldrig dö.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska