Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den framgångsrikas minnesförlust

det går så bra nu
att du lägger an ditt påtvingade leende
sådär så att ögonen smalnar
behåller allt ljus för sig själva
plattityden är din klädsel i trivialiteten
där vi dödliga lever klädda i vemod och rädsla
du står ju över det där
och numera tidens sköte
uppmärksamheten är endast till besvär




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-21 09:17



Bookmark and Share


  Doptera
mycket mycket bra!

2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling