Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter morgon.

Det ligger snö på marken.
Och är kallt ute.

Skymningen stiger upp.
Och olika färger stiger upp mot himlen,

Gul, rosa, röd.
Och träden med gjorde allt som en saga.

Bilar kör förbi annars är det ganska tyst.
Åh, vad jag bara längtar efter fågel sång & lite värme.

Men men, en årstid i taget :)




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-21 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00